Hi Brad,

It looks like you have some rewrite rules defined (apache?) that are messing up 
your routes.  Where does Noneadmin_toolshed come from?

Greg Von Kuster


On Jun 28, 2012, at 1:24 PM, Langhorst, Brad wrote:

> When i try to install  a tool from the main toolshed i see this error
> Not Found
> 
> The resource could not be found. 
> No route for /repository/Noneadmin_toolshed/install_repository
> 
> 
> I see in the archive that there was a problem but Greg fixed it..
> 
> http://dev.list.galaxyproject.org/Toolshed-not-accessible-td4096102.html
> 
> I think i have this changeset he refers to...
> 
> hg transplant -s https://bitbucket.org/galaxy/galaxy-central -m 255f4bde822b
> searching for changes
> skipping already applied revision 6333:255f4bde822b
> 
> Here's my tool_sheds_conf.xml
> 
> <?xml version="1.0"?>
> <tool_sheds>
>     <tool_shed name="Galaxy main tool shed" 
> url="http://toolshed.g2.bx.psu.edu/"/>
>     <tool_shed name="Galaxy test tool shed" 
> url="http://testtoolshed.g2.bx.psu.edu/"/>
> </tool_sheds>
> 
> 
> Did I misconfigure something?
> Thanks for any hints...
> 
> 
> brad
> --
> Brad Langhorst
> langho...@neb.com
> 978-380-7564
> 
> 
> 
> 
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
> 
>  http://lists.bx.psu.edu/

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to