I am having an issue with pbs_python loading, but not submitting jobs to the 
cluster.

The first issue is that when I ran 'LIBTORQUE_DIR=/usr/local/lib/ python 
scripts/scramble.py –e pbs_python' it failed to generate the pbs_python egg in 
the /galaxy-dist/eggs/ directory.

Secondly I copied the pbs_python-4.1.0-py2.6-linux-x86_64-ucs4.egg from my 
production galaxy server and restarted my test server.  It appears to start, 
but when I attempt to run anything it uses the local runner and fails.  The 
runner0.log shows the pbsjobrunner is loaded is below:

galaxy.jobs.handler DEBUG 2012-07-06 10:08:45,681 Loaded job runner: 
galaxy.jobs.runners.pbs:PBSJobRunner
galaxy.jobs.handler INFO 2012-07-06 10:08:45,682 job handler stop queue started
galaxy.jobs.manager INFO 2012-07-06 10:08:45,687 job manager queue started
galaxy.jobs.manager INFO 2012-07-06 10:08:45,688 job manager stop queue started
galaxy.jobs.handler INFO 2012-07-06 10:08:45,692 job handler queue started

I can't seem to get past this point since I upgraded.  Can someone point me in 
the right direction?

Thanks,
Iry


The information in this email, including attachments, may be confidential and 
is intended solely for the addressee(s). If you believe you received this email 
by mistake, please notify the sender by return email as soon as possible.
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to