On Oct 3, 2012, at 12:35 PM, Hidenori Kage wrote:

> Hello. 
> I have been using the Galaxy Main server without any problems until 
> yesterday, when Galaxy suddenly stopped running. 
> I had uploaded 14 files, groomed data, performed quality control, and I was 
> in the middle of trimming. 
> The first 6 files were trimmed without any problems, but on my 7th file, the 
> trimming job has been put on hold. 
> (I ran the first 6 jobs on my regular computer, opened my history on another 
> computer, forgot to logout of the second computer, and tried to run the 7th 
> job on my regular computer). 
> I logged out of both computers, waited 24 hours, and the job still didn't 
> run, so I deleted the dataset and re-ran the job-  but still the job does not 
> run. 
> There are no error messages; it's just that the job is kept on hold. 
> 
> Please let me know if you need any more information. 
> Thank you so much for your help. 

Hi Hide,

There were some problems dispatching jobs that have been resolved.  Sorry for 
the inconvenience, and thanks for using Galaxy.

--nate

> 
> Hide
> 
> 
> Hidenori Kage, M.D., Ph.D.
> Postdoctoral Research Associate
> Division of Pulmonary, Critical Care and Sleep Medicine
> Keck School of Medicine
> University of Southern California
> 2011 Zonal Avenue, HMR 911
> Los Angeles, CA 90033
> 
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
> 
>  http://lists.bx.psu.edu/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to