Galaxy is working fine in command line whereas in Galaxy at last i got this
error:


[2013-02-15 01:39:12] Reporting output tracks
        [FAILED]

Error running /usr/local/bin/tophat_reports --min-anchor 8
--splice-mismatches 0 --min-report-intron 50 --max-report-intron
500000 --min-isoform-fraction 0.15 --output-dir ./tophat_out/
--max-multihits 20 --max-seg-multihits 40 --segment-length 25
--segment-mismatches 2 --min-closure-exon 100 --min-closure-intron 50
--max-closure-intron 5000 --min-coverage-intron 50
--max-coverage-intron 20000 --min-segment-intron 50
--max-segment-intron 500000 --read-mismatches 2 --read-gap-length 2
--read-edit-dist 2 --read-realign-edit-dist 3 --max-insertion-length 3
--max-deletion-length 3 -z gzip -p4 --no-closure-search
--no-coverage-search --no-microexon-search --sam-header
./tophat_out/tmp/genome_genome.bwt.samheader.sam
--report-discordant-pair-alignments --report-mixed-alignments
--samtools=/bin/samtools --bowtie2-max-penalty 6 --bowtie2-min-penalty
2 --bowtie2-penalty-for-N 1 --bowtie2-read-gap-open 5
--bowtie2-read-gap-cont 3 --bowtie2-ref-gap-open 5
--bowtie2-ref-gap-cont 3
/data/rathi/Homo_sapiens/UCSC/hg19/Sequence/Bowtie2Index/genome.fa
./tophat_out/junctions.bed ./tophat_out/insertions.bed
./tophat_out/deletions.bed ./tophat_out/fusions.out
./tophat_out/tmp/accepted_hits  ./tophat_out/tmp/left_kept_reads.bam
        Loading ...done


Is it a known bug?
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to