Glad it worked!  Looping this back to the -dev list so that the solution is
available for others in the future.

-Dannon

On Fri, Mar 1, 2013 at 9:00 AM, Zinonas Antoniou <z.anton...@gmail.com>wrote:

>  Dannon, thank you that was the solution!!
>
> We copied the path environment variables from our local to our public
> server and there was an interference.
>
> God bless you! I really appreciate your help!!
>
>
> Kind regards,
> Zinon
>
>
> On 1/3/2013 3:37 μμ, Dannon Baker wrote:
>
> Oh, *your* public server!  I misread that completely in your first email,
> sorry.  Are you using a proxy on your main server that might be interfering
> here?
>
>
>
> On Fri, Mar 1, 2013 at 8:34 AM, Zinonas Antoniou <z.anton...@gmail.com>wrote:
>
>>  Weird indeed!
>>
>> Yes, I use the full url.
>>
>> It also works fine in our local development server, but in our public
>> server no. Actually the problem is not only with our url source but with
>> any url source. It seems that when we use the Upload File from url we have
>> the same problem.
>>
>>
>>
>> On 1/3/2013 3:31 μμ, Dannon Baker wrote:
>>
>> Weird, this file works fine for me on main.g2.bx.psu.edu using the
>> normal url upload.  Are you pasting in the full url including http:// ?
>>
>>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to