Hi Megan,

This issue is now resolved on the public Main instance. Thanks for reporting the problem,


Jen
Galaxy team

On 5/19/13 8:44 PM, Megan Wilson wrote:
Hi,
The main page (analyze data) keeps coming back with a message saying "error getting history updates from the server: bad gateway" and is not performing any jobs. It has been doing it since this morning my time (so about 5 hours).
Cheers,
Megan
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Dr Megan Wilson
Lecturer
Developmental Biology laboratory
Department of Anatomy
Office 406, Lindo Ferguson Building,
University of Otago
P.O.Box 56
Dunedin 9054, New Zealand.
website: http://wilsonlab.otago.ac.nz/

Ph. +64 3 470 4695
email - meganj.wil...@otago.ac.nz



___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
   http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
   http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

--
Jennifer Hillman-Jackson
Galaxy Support and Training
http://galaxyproject.org

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to