Hello. After creating a data library and clicking on the 'Manage Data 
Libraries' menu to show the list of libraries, clicking on a data library name 
results in an "Unable to connect" message in Firefox, no action in Safari, and 
an "Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the 
connection." when using Chrome. However, in all browsers, copying the link and 
pasting it into a new window works fine (the datasets/folders of the library 
are displayed and I  can work with them normally). There are no messages in the 
Galaxy logs, web server logs, or system logs. Any insights to resolve this? 
Thanks.


________________________________

This e-mail message (including any attachments) is for the sole use of
the intended recipient(s) and may contain confidential and privileged
information. If the reader of this message is not the intended
recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution
or copying of this message (including any attachments) is strictly
prohibited.

If you have received this message in error, please contact
the sender by reply e-mail message and destroy all copies of the
original message (including attachments).
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to