I am running a local instance of galaxy, which has been functioning fine until 
2 weeks ago.

However, now when I go to the Admin section, then to ‘Search and browse tool 
sheds’ and click ‘Galaxy main tool shed’ the browser waits for a while then I 
get a ‘Connection was reset’ error instead of it loading the repository list.

My galaxy source code is current (galaxy-central default branch) but the 
problem persists.


There is no error in the pastor.log, just the HTTP get request.


Using firebugs's Net monitor I see that the request headers are:

-----

GET 
/admin_toolshed/browse_tool_shed?tool_shed_url=http%3A%2F%2Ftoolshed.g2.bx.psu.edu%2F
 HTTP/1.1
Host: galaxy-dev.pfr.co.nz
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:22.0) Gecko/20100101 
Firefox/22.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
DNT: 1
Referer: http://galaxy-dev.pfr.co.nz/admin_toolshed/browse_tool_sheds
Cookie: 
galaxysession=6b92569b51fb1f456359b57e01e74ed0870e5e1795387640f0c3bfaf4ef313aabbd45f06f75feeb3
Authorization: Basic aHJhYnh3OkdlaWdodDM5
Connection: keep-alive

----- And the response is ok:

HTTP/1.1 302 Found
Date: Tue, 09 Jul 2013 03:31:54 GMT
Server: PasteWSGIServer/0.5 Python/2.6.6
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Location: 
http://toolshed.g2.bx.psu.edu/repository/browse_valid_categories?galaxy_url=http://galaxy-dev.pfr.co.nz
Connection: close
Transfer-Encoding: chunked

(Response body)
Reload the page to get source for: 
http://galaxy-dev.pfr.co.nz/admin_toolshed/browse_tool_shed?tool_shed_url=http%3A%2F%2Ftoolshed.g2.bx.psu.edu%2F


----- But then the next request is aborted:

GET /repository/browse_valid_categories?galaxy_url=http://galaxy-dev.pfr.co.nz 
HTTP/1.1
Host: toolshed.g2.bx.psu.edu
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:22.0) Gecko/20100101 
Firefox/22.0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
DNT: 1
Referer: http://galaxy-dev.pfr.co.nz/admin_toolshed/browse_tool_sheds
Cookie: 
galaxycommunitysession=bbd44e69cb8906b5a39a9cdac7e07561173165e04e61ec5f385274c6a929ecc3b4da275f30092ddc;
 toolshedgalaxyurl=
Connection: keep-alive


-----

Then the browser gives the 'The connection was reset' error. The Get request 
status is changed to 'Aborted'. There is no response


Also, my Galaxy instance is behind an http proxy, but all the proxy settings 
are as they should be (as described in the galaxy wiki).


Any ideas as to what could be causing the tool shed browser to fail to load?





Kind Regards


Ben Warren
Research Technologist



F: +64 9 925 7001
ben.war...@plantandfood.co.nz
www.plantandfood.co.nz
The New Zealand Institute for Plant & Food Research Limited

Postal Address: Plant & Food Research Mt Albert
Private Bag 92169, Auckland, 1142, New Zealand
Physical Address: Plant & Food Research Mt Albert
120 Mt Albert Road, Sandringham, Auckland, 1025, New Zealand


The contents of this e-mail are confidential and may be subject to legal 
privilege.
 If you are not the intended recipient you must not use, disseminate, 
distribute or
 reproduce all or any part of this e-mail or attachments.  If you have received 
this
 e-mail in error, please notify the sender and delete all material pertaining 
to this
 e-mail.  Any opinion or views expressed in this e-mail are those of the 
individual
 sender and may not represent those of The New Zealand Institute for Plant and
 Food Research Limited.

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to