Unicode isn't handled nicely yet AFAIK so
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in
position 23: ordinal not in range(128)
might mean  a http://www.fileformat.info/info/unicode/char/2013/index.htm -
overtyping these in an ascii text editor will remove them but this is a
wart for sure IMHO.

You can follow our progress at fixing this on the trello card at
https://trello.com/c/couxOih6


On Mon, Jul 8, 2013 at 6:28 PM, Venice Margarette Juanillas <
venicemargarettejuanil...@gmail.com> wrote:

> Hi all,
>
> I'm working on a local Galaxy instance and I want to integrate TASSEL's
> GLM pipeline into it. But when I run the tool, it prompts:
>
> "tool error
> An error occurred running this job:* failure preparing job*"
>
>
>
> This is how the log looks like:
>
> galaxy.jobs.handler INFO 2013-07-08 16:00:47,648 (73) Job dispatched
> galaxy.jobs.runners.local DEBUG 2013-07-08 16:00:47,735 Local runner:
> starting job 73
> galaxy.jobs.runners.local ERROR 2013-07-08 16:00:47,939 failure running
> job 73
> Traceback (most recent call last):
>   File "/storage/irri-gsl-galaxy/lib/galaxy/jobs/runners/local.py", line
> 72, in run_job
>     job_wrapper.prepare()
>   File "/storage/irri-gsl-galaxy/lib/galaxy/jobs/__init__.py", line 184,
> in prepare
>     self.command_line = self.tool.build_command_line( param_dict )
>   File "/storage/irri-gsl-galaxy/lib/galaxy/tools/__init__.py", line 2435,
> in build_command_line
>     command_line = fill_template( self.command, context=param_dict )
>   File "/storage/irri-gsl-galaxy/lib/galaxy/util/template.py", line 9, in
> fill_template
>     return str( Template( source=template_text, searchList=[context] ) )
> UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in
> position 23: ordinal not in range(128)
> galaxy.datatypes.metadata DEBUG 2013-07-08 16:00:48,206 Cleaning up
> external metadata files
> 127.0.0.1 - - [08/Jul/2013:16:00:50 +0800] "GET
> /api/histories/846c4efa2e1f970a HTTP/1.1" 200 - "
> http://localhost:8081/history?status=done&show_deleted=False&filename=None&dataset_id=b89568d7c4cc60f1";
> "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:18.0) Gecko/20100101
> Firefox/18.0"
>
>
>
> I figured the problem is that UnicodeEncodeError but I don't have an idea
> how to fix this or where to begin. I do hope you can help me.
>
>
>
> Thanks and Best Regards,
> Venice Margarette B. Juanillas
>
>
>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to