The cluster status log has the following:


  *   14:49:00 - Setting up SGE...
  *   14:49:09 - Postgres service prerequisites OK; starting the service
  *   14:49:10 - PostgreSQL daemon NOT running.
  *   14:49:10 - PostgreSQL daemon NOT running.
  *   14:50:11 - ---> PROBLEM, running command '/bin/su - postgres -c 
"/usr/lib/postgresql/8.4/bin/pg_ctl -w -D /mnt/galaxy/db -l /tmp/pgSQL.log 
-o\"-p 5910\" start"' returned code '1' and following stderr: ''
  *   14:50:18 - PostgreSQL daemon NOT running.
  *   14:50:18 - Hadoop service prerequisites OK; starting the service
  *   14:50:31 - PostgreSQL daemon NOT running.
  *   14:50:45 - PostgreSQL daemon NOT running.
  *   14:50:58 - Done adding Hadoop service; service running.
  *   14:50:58 - PostgreSQL daemon NOT running.

________________________________
From: galaxy-dev-boun...@lists.bx.psu.edu [galaxy-dev-boun...@lists.bx.psu.edu] 
on behalf of Ravpreet Setia [ravpreet.se...@oicr.on.ca]
Sent: Tuesday, July 23, 2013 7:00 PM
To: Dannon Baker
Cc: galaxy-dev@lists.bx.psu.edu
Subject: Re: [galaxy-dev] Cloudman - is it possible to still use depreciated 
AMIs ?

Hey, thanks for the response.

The ssh issue was on my end and is now resolved.

However, when I try the old AMI (ami-da58aab3), it mounts the new directory 
structure (meaning galaxyTools does not exist). Why does the old AMI have the 
directory structure of the new AMI?

Along with that, PostgreSQL does not load properly, it is stuck at "Starting 
up". I get the following error:


FATAL:  database files are incompatible with server
DETAIL:  The data directory was initialized by PostgreSQL version 9.1, which is 
not compatible with this version 8.4.7.



________________________________
From: Dannon Baker [dannon.ba...@gmail.com]
Sent: Monday, July 22, 2013 5:01 PM
To: Ravpreet Setia
Cc: galaxy-dev@lists.bx.psu.edu
Subject: Re: [galaxy-dev] Cloudman - is it possible to still use depreciated 
AMIs ?

Yes, you can still use the deprecated AMIs.  What error are you seeing when you 
try to ssh in?


On Mon, Jul 22, 2013 at 4:30 PM, Ravpreet Setia 
<ravpreet.se...@oicr.on.ca<mailto:ravpreet.se...@oicr.on.ca>> wrote:
I tried launching an instance specifying "ami-da58aab3" as the AMI but I am 
unable to SSH or access Cloudman using the instance's URL.

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to