Actually we had a quite old version of nginx running, now I have updated it to the latest stable 1.6.2 (plus nginx-upload-module-2.2) but the issue is still here. The file is correctly uploaded, I can see it in the tmp upload directory configured in galaxy.ini but then it is not loaded in the history. If I disable nginx upload then all works fine.

my nginx upload entries in galaxy.ini are:

nginx_upload_store = /home/galaxy/galaxy-dist/database/tmp/upload_store
nginx_upload_path = _upload

In the nginx conf file, for Galaxy uploads I have:

 location /galaxy/_upload {
upload_store /home/galaxy/galaxy-dist/database/tmp/upload_store;
            upload_pass_form_field "";
upload_set_form_field "__${upload_field_name}__is_composite" "true"; upload_set_form_field "__${upload_field_name}__keys" "name path"; upload_set_form_field "${upload_field_name}_name" "$upload_file_name"; upload_set_form_field "${upload_field_name}_path" "$upload_tmp_path";
            upload_pass_args on;
            upload_pass /_upload_done;
        }

location /galaxy/library_common/_upload {
upload_store /home/galaxy/galaxy-dist/database/tmp/upload_store;
            upload_pass_form_field "";
upload_set_form_field "__${upload_field_name}__is_composite" "true"; upload_set_form_field "__${upload_field_name}__keys" "name path"; upload_set_form_field "${upload_field_name}_name" "$upload_file_name"; upload_set_form_field "${upload_field_name}_path" "$upload_tmp_path";
            upload_pass_args on;
            upload_pass /_upload_done;
        }

        location /_upload_done {
            set $dst /galaxy/tool_runner/index;
            if ($args ~ nginx_redir=([^&]+)) {
                set $dst $1;
            }

and it worked fine 'til I updated to the newest Galaxy rel.

I need to fix this issue before upgrading the production server.

Thanks,
F.

Il 06/02/15 04:19, John Chilton ha scritto:
I believe we updated usegalaxy.org and Bjoern Docker galaxy images to
the latest Galaxy release - both which leverage this feature and
didn't encounter issues with either. Is it possible you updated nginx
as part of the release as well? At least in the past the upload
feature has had problems with compatibility across various versions of
nginx.

-John

On Tue, Feb 3, 2015 at 7:53 AM, Federico Zambelli
<federico.zambe...@gmail.com> wrote:
Hi everybody,

I have recently updated our lab Galaxy instance to the latest stable
latest_2015.01.13. I have now a problem with uploaded files: they are not
added to history.
The problem disappears if I disable the nginx upload feature (that worked
just fine until the update). Maybe it is of help to know that the files are
correctly uploaded to the "nginx_upload_store" directory configured in
galaxy.ini but then they are not added to the current history.

Best,
Federico Z.
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
 https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
 http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to