Hi all,

I have installed "package_r_ggplot2_0_9_3" in my galaxy instance as
dependency for "gatk2". The weird stuff is that in the web interface it
says the installation completed correctly but in the galaxy log file I get
many errors.

As example, in the log file I get these errors:

ERROR: this R is version 2.11.0, package 'stringr' requires R >= 2.14

Error in loadNamespace(i, c(lib.loc, .libPaths())) :
  there is no package called 'colorspac
ERROR: this R is version 2.11.0, package 'ggplot2' requires R >= 2.14
installation of package 'reshape2_1.2.2.tar.gz' had non-zero exit status

But at the end of the logfile I get this:


tool_shed.galaxy_install.install_manager DEBUG 2015-06-17 15:10:16,229
Changing status for tool dependency ggplot2 from Installing to
Installed.
tool_shed.galaxy_install.install_manager DEBUG 2015-06-17 15:10:16,277
Tool dependency ggplot2 version 0.9.3 has been installed in
/scicore/projects/galaxy/galaxy-dist/tools_dependencies/ggplot2/0.9.3/iuc/package_r_ggplot2_0_9_3/87a27fc31fb5.


And in the webui it says the tool has been installed correctly  (green).

Is this normal? can I ignore the errors or I should worry about them?

here you can see the complete log file when installing
"package_r_ggplot2_0_9_3"
https://gist.github.com/anonymous/3d5f73c019615c504964

thanks in advance for any advice.

regards,
Pablo.
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to