Hello Daniel,

There are no known problems with the tool or the cluster. Sounds like your job was queued up last night. Has it it started/completed by now? Please try a re-run first to see if it will move into "running" and if it continues to stall in "waiting" after some time (hour or so), please email back with a shared link to your history and so can take a look at the specific run and diagnose further here.


We look forward to your feedback, even if it is just that things are running OK now!

Best,

Jen
Galaxy team

On 3/1/11 8:07 PM, Daniel Fernandez wrote:
Hi,

I tried running map with bowtie but it says: job is waiting to run...
any suggestions?

Thanks!



_______________________________________________
The Galaxy User list should be used for the discussion
of Galaxy analysis and other features on the public
server at usegalaxy.org. For discussion of local Galaxy
instances and the Galaxy source code, please use the
Galaxy Development list:

   http://lists.bx.psu.edu/listinfo/galaxy-dev

To manage your subscriptions to this and other
Galaxy lists, please use the interface at:

   http://lists.bx.psu.edu/

--
Jennifer Jackson
http://usegalaxy.org
http://galaxyproject.org
___________________________________________________________
The Galaxy User list should be used for the discussion of
Galaxy analysis and other features on the public server
at usegalaxy.org.  Please keep all replies on the list by
using "reply all" in your mail client.  For discussion of
local Galaxy instances and the Galaxy source code, please
use the Galaxy Development list:

 http://lists.bx.psu.edu/listinfo/galaxy-dev

To manage your subscriptions to this and other Galaxy lists,
please use the interface at:

 http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to