Dear all,

Please help me figure out what went wrong to set up ADMIN in my local instance using the new retinaMBP! This is what I did


1. I changed universe_wsgi.ini.sample file into universe_wsgi.ini (using Mac TextEdit)

2. Then, I edited universe_wsgi.ini as followed:

# Administrative users - set this to a comma-separated list of valid Galaxy
# users (email addresses). These users will have access to the Admin section
# of the server, and will have access to create users, groups, roles,
# libraries, and more.  For more information, see:
# http://wiki.g2.bx.psu.edu/Admin/Interface
#admin_users = *dkngu...@uw.edu*

3. I shutdown Galaxy, rerun sh run.sh, log back in Galaxy but still no Admin function.

4. The reason that I wanted to ad Admin function is to import my NGS files (bigger than 2Gb fer sure) into Galaxy database. Please give me some tips on this as well.

Thank you very much,

Di Nguyen, postdoc
U of Washington, Seattle, WA


___________________________________________________________
The Galaxy User list should be used for the discussion of
Galaxy analysis and other features on the public server
at usegalaxy.org.  Please keep all replies on the list by
using "reply all" in your mail client.  For discussion of
local Galaxy instances and the Galaxy source code, please
use the Galaxy Development list:

  http://lists.bx.psu.edu/listinfo/galaxy-dev

To manage your subscriptions to this and other Galaxy lists,
please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to