Hello,

I compiled a simple pix object and can't get pd to load it.
(latest Pd test7 from upstream/master compiled for 32bit in OSX 10.11.6...)

I get this error that I don't understand on pd log :
```
/Users/federicocamarahalac/Documents/fd_lib/pix_fft/pix_fft.pd_darwin:
dlopen(/Users/federicocamarahalac/Documents/fd_lib/pix_fft/pix_fft.pd_darwin,
10): Symbol not found: __ZN7GemBase14beforeDeletionEv
  Referenced from:
/Users/federicocamarahalac/Documents/fd_lib/pix_fft/pix_fft.pd_darwin
  Expected in: flat namespace
 in /Users/federicocamarahalac/Documents/fd_lib/pix_fft/pix_fft.pd_darwin

```
This is the compilation:
```
g++ -DPD -I "/usr/local/include/pd" -I
"/Users/federicocamarahalac/Documents/Gem/src" -DUNIX
-DMACOSX -I /sw/include -Wall -Wextra -Wshadow -Winline -Wstrict-aliasing
-O3 -ffast-math -funroll-loops -fomit-frame-pointer -arch i386 -o pix_fft.o
-c pix_fft.cpp
```
And the linking:
```
g++ -undefined suppress -flat_namespace -bundle -arch i386
-o pix_fft.pd_darwin pix_fft.o /usr/local/lib/libfftw3f.a
```
After compiling, I had no errors and two warnings:
```
pix_fft.cpp:45:5: warning: field 'm_buffer' will be initialized after field
'm_bufsize' [-Wreorder]
    m_buffer(0),
    ^
pix_fft.cpp:49:5: warning: field 'm_data' will be initialized after field
'm_bytemode' [-Wreorder]
    m_data(0),
    ^
```

What am I doing wrong?
I opened an issue on github about this as well: #149
<https://github.com/umlaeute/Gem/issues/149>

I would really appreciate feedback on this, let me know if you need more
info.

Thanks,

Fede

-- 
http://fdch.github.io/tv
_______________________________________________
GEM-dev mailing list
GEM-dev@lists.iem.at
https://lists.puredata.info/listinfo/gem-dev

Reply via email to