Please see attached review.









I am the assigned Gen-ART reviewer for this draft. For background on
Gen-ART, please see the FAQ at
<http://wiki.tools.ietf.org/area/gen/trac/wiki/GenArtfaq>.

Please resolve these comments along with any other Last Call comments
you may receive.

Document: draft-ietf-dccp-tfrc-rtt-option-04.txt
Reviewer: Brian Carpenter
Review Date: 2011-03-15
IETF LC End Date: 2011-03-23
IESG Telechat date: 

Summary:  Ready
--------

Minor issue:
------------

> 3.2.1.  RTT Estimate Option
...
>   The use of the RTT Estimate Option on networks with RTTs larger than
>   16.7 seconds is not specified by this document.

Fair enough, but would it be reasonable to specify that if a larger RTT
is encountered, it will be reported as 0xFFFFFE microseconds?
Otherwise, implementations might crash in pathological network conditions.

Alternatively, specify in section 3.4 that if such an RTT is encountered,
the sender MUST send a no-number RTT option.



_______________________________________________
Gen-art mailing list
[email protected]
https://www.ietf.org/mailman/listinfo/gen-art

Reply via email to