Without actually looking at this plugins, I can say that it expects to work
on a layer and you have no layer since you paste your selection not as a
layer but a new image.


On Fri, Jul 19, 2013 at 1:19 PM, Tom Williams <tomd...@comcast.net> wrote:

> I'm running Gimp 2.8.4 on Ubuntu 13.04 Linux (64-bit) and I'm trying to
> use the "Bevel and Emboss" layer effect on an image which I copied from
> another image.  Here is what I've done:
>
>  1. Loaded image 'A' into Gimp
>  2. Selected a portion of it
>  3. Used "<Image>/Edit/Copy" to copy the selection
>  4. Used "<image>/Edit/Paste As/New image" to create a new image from
>     the selection
>  5. In the new window for the new image, "<image>/FX-Foundry/Layer
>     effects/Bevel and Emboss"
>  6. When the "Bevel and Emboss" window opens, I accept the defaults and
>     click "Ok"
>
> The filter starts to run and then stops with an error message.  Here is
> the message I get:
>
> ------------  START  ------------------
>
> Bevel and Emboss Message
>
> Error while executing script-fu-layer-effects-bevel-and-emboss:
>
> Error: ( : 1) Procedure execution of gimp-selection-layer-alpha failed
> on invalid input arguments: Item 'Pasted Layer copy' (87) cannot be used
> because it has not been added to an image
>
> ----------- END  --------------------
>
> Any idea on what could be wrong?  Thanks!
>
> Peace...
>
> Tom
>
> --
> /When we dance, you have a way with me,
> Stay with me... Sway with me.../
> _______________________________________________
> gimp-user-list mailing list
> List address:    gimp-user-list@gnome.org
> List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list
>
_______________________________________________
gimp-user-list mailing list
List address:    gimp-user-list@gnome.org
List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list

Reply via email to