Judging by those window decoration I'm guessing WinXP?  (Also - holy
mackeral winXP)...

On Thu, May 19, 2016 at 4:06 PM Joseph A Nagy Jr <jnagyjr1...@gmail.com>
wrote:

> On 05/19/2016 13:46, Pat David wrote:
> > Hi John,
> >
> > This description is rather vague and makes it hard for us to help.  Could
> > you be a little more specific and include any screenshots that might help
> > us figure out what's going on?
> >
> > pat
> >
> > On Thu, May 19, 2016 at 12:23 PM john walters <
> john.walters1...@gmail.com>
> > wrote:
> >
> >> The software won't load starts then windows report box comes up
> <snip>
>
> While it is vague, and mostly unhelpful, it sounds like a Windows
> compatibility issue (I am currently in the midst of a compatibility
> crisis on my machine (8.1 Pro) so this problem is all too familiar to
> me). What version of Windows is this running on? Have you tried the
> compatibility settings available in 7/8/10? Have you run the Windows
> troubleshooter (8/10, not sure if this is available in 7) to see if
> Windows could correct the problem? What version of GIMP?
>
> --
> Sincerely,
>
>
>
> Joseph A. Nagy, Jr.
> Owner, Trinity Electrical & Handyman Services
>
-- 
Pat David
https://pixls.us
http://blog.patdavid.net
_______________________________________________
gimp-user-list mailing list
List address:    gimp-user-list@gnome.org
List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list
List archives:   https://mail.gnome.org/archives/gimp-user-list

Reply via email to