On Fri, 2009-05-29 at 09:14 -0700, Akkana Peck wrote:
> STINGER wibblywobblyteapot.co.uk writes:
> > If I use the paths tool and drag to move I get a horrible green mess of
> > breadcrumbs where the tool has been. I also get this on any other tools
> > when moving around. I've tried it on two different machines now (both
> > running Ubuntu) and I can't stop it.
> 
> Do the green lines go away if you redraw the window? (For example,
> cover it with another window then uncover it.) Do the two machines
> have similar video cards?  
> 
> Artifacts like that are usually bugs in the video driver. I see
> them sometimes with ATI graphics cards, especially older Radeons.
> They usually seem to come from drawing with an XOR operation ...
> apparently some video drivers, especially the ati/radeon driver,
> can't handle that quite right. (It may be the hardware not handling
> it right -- looking at bugzilla it looks like the problem happens
> with ATI cards on Windows as well.)
> 
> Here's a bugzilla bug that discussed the problem, some time back,
> with lots of duplicates, some of which have screenshots that look
> a lot like yours:
> http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=421466
> 
> A comment in that bug suggests adding the following line to your
> gimprc file (located in your gimp profile, ~/.gimp-2.6/gimprc):
> 
>  (xor-color (color-rgb 1.0 1.0 1.0))
> 
> Try that and see if it helps.
> 
> Good luck!
> 
>       ...Akkana
> _______________________________________________
> Gimp-user mailing list
> Gimp-user@lists.XCF.Berkeley.EDU
> https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-user

That's the issue. Solved but thanks for the follow up.

_______________________________________________
Gimp-user mailing list
Gimp-user@lists.XCF.Berkeley.EDU
https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-user

Reply via email to