Well I have to say that the version 5 drivers are a god-send for me. For the
first time I can use Algorithmix 'Sound-Laundry in 'direct mode' which until
now just crashed the computer when ever I tried it.


-----Original Message-----
From: Electrostatic <[EMAIL PROTECTED]>
To: [EMAIL PROTECTED] <[EMAIL PROTECTED]>
Date: Monday, September 06, 1999 10:52 PM
Subject: Re: [gina-users] 5.00 drivers... :)


>Gustavo,
>I installed the 5.00 GINA drivers, too and my WinAmp skips like crazy.
MP3's are
>are very big part of my band, so I installed the 4.05 drivers again until
they
>can come up with an update to fix it.
>Why can't they ever get this stuff right? Did they finally get direct sound
to
>work, or is that still screwed up, too?
>Regards,
>Rob
>
>Gustavo Ruiz wrote:
>
>>         I'm the only one with sync problems in 5.00 www.echoaudio.com
>> drivers for GINA? WinAMP skips entire parts of a song with this drivers.
>>
>>         Please! I need some feedback before I email (again) those people
>> complaining about that :)))
>>
>> --
>> SodA - Gustavo Ruiz
>> [EMAIL PROTECTED]
>
>--
>--------------------------------------------------------
>       Rob Gardner - drums/drum programming.
>      _           _                 _        _   _
>  ___| | ___  ___| |_ _ __ ___  ___| |_ __ _| |_(_) ___
> / _ \ |/ _ \/ __| __| '__/ _ \/ __| __/ _` | __| |/ __|
>|  __/ |  __/ (__| |_| | | (_) \__ \ || (_| | |_| | (__
> \___|_|\___|\___|\__|_|  \___/|___/\__\__,_|\__|_|\___|
>
>       http://www.primenet.com/~mteeb/electrostatic
>       mp3 music at http://www.mp3.com/electrostatic
>--------------------------------------------------------
>
>

Reply via email to