Hello,

I have run some bare repos with http & https on Apache and get this errors:
"GET /git/Simulation.git/info/refs?service=git-upload-pack HTTP/1.1" 200 
2878 "-" "git/1.8.0"                                                       
                      
"POST /git/Simulation.git/git-upload-pack HTTP/1.1" 401 901 "-" "git/1.8.0" 

In my Apache config I have set this values:

SetEnv REMOTE_USER REDIRECT_REMOTE_USER                                     
                                                                            
                                                                       
SetEnv GIT_PROJECT_ROOT /myrepodir                                         
                                                                            
                                          
SetEnv GIT_HTTP_EXPORT_ALL      

<Directory "/usr/lib/git-core/">                                           
                                                                            
                                                                        
    <Files "git-http-backend">                                             
                                                                            
                                                                        
          Options ExecCGI Includes                                         
                                                                            
                                                                          
          SetHandler cgi-script                                             
                                                                            
                                                                         
          AcceptPathInfo On                                                 
                                                                            
                                                                         
    </Files>                                                               
                                                                            
                                                                        
</Directory> 

ScriptAliasMatch \                                                         
                                                                            
                                                                        
        "(?x)^/git/(.*/(HEAD | \                                           
                                                                            
                                                                        
                        info/refs | \                                       
                                                                            
                                                                       
                        objects/(info/[^/]+ | \                             
                                                                            
                                                                       
                                 [0-9a-f]{2}/[0-9a-f]{38} | \               
                                                                            
                                                                       
                                 pack/pack-[0-9a-f]{40}\.(pack|idx)) | \   
                                                                            
                                                                        
                        git-(upload|receive)-pack))$" \                     
                                                                            
                                                                       
        /usr/lib/git-core/git-http-backend/$1 

Only the clone option does not work, push / pull works fine with 
authentification. Does anybody know how I can solve this problem?

Thanks

Phil

-- 


Reply via email to