Hello,
 
I'm struggling with a repository that contains some namespaces.
The following basically shows what I'm trying:

--8<--
$ git init --bare myrepo.git
Initialized empty Git repository in d:/test/myrepo.git/
 
$ git clone myrepo.git/
Cloning into 'myrepo'...
warning: You appear to have cloned an empty repository.
done.
 
$ git clone ext::'git --namespace=project-one %s d:/test/myrepo.git' 
myrepo-project-one
Cloning into 'myrepo-project-one'...
warning: You appear to have cloned an empty repository.
--8<--
 
As you can see, this is quite fine :-)
It's also no problem to place this repository on a http server:

--8<--
$ git clone http://server/path/to/myrepo.git tools
Cloning into 'tools'...
Unpacking objects: 100% (6/6), done.
--8<--

But why does the following go wrong?

--8<--
$ git clone ext::'git --namespace=project-one %s 
http://server/path/to/myrepo.git' mytest
Cloning into 'mytest'...
fatal: 'http://server/path/to/myrepo.git' does not appear to be a git repository
fatal: Could not read from remote repository.

Please make sure you have the correct access rights
and the repository exists.
--8<--

URL checked multiple times, it's exactly the same as used in "git clone 
http...".
Any hints?

Thanks in advance,
Thomas

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Git 
for human beings" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to git-users+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to