Tiago,

Apologies for yet another email, but now the compilation fails with the
following error.
I tried modifying the LDFLAGS parameter with the suggested value but still
same error.
Any suggestions?

Thansk again for all the help,
Vaggelis



  CXX      graph_blockmodel_overlap_vacate.lo
  CXX      graph_inference.lo
  CXX      int_part.lo
  CXX      spence.lo
  CXXLD    libgraph_tool_inference.la
/usr/bin/ld: /usr/lib/gcc/x86_64-linux-gnu/5/../../../x86_64-linux-gnu/
libboost_coroutine.a(exceptions.o): relocation R_X86_64_32 against `.bss'
can not be used when making a shared object; recompile with -fPIC
/usr/lib/gcc/x86_64-linux-gnu/5/../../../x86_64-linux-gnu/libboost_coroutine.a:
error adding symbols: Bad value
collect2: error: ld returned 1 exit status
Makefile:556: recipe for target 'libgraph_tool_inference.la' failed
make[4]: *** [libgraph_tool_inference.la] Error 1
make[4]: Leaving directory '/media/sf_VB_SHARE/graph-
tool-2.18/src/graph/inference'
Makefile:741: recipe for target 'all-recursive' failed
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory '/media/sf_VB_SHARE/graph-tool-2.18/src/graph'
Makefile:412: recipe for target 'all-recursive' failed
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory '/media/sf_VB_SHARE/graph-tool-2.18/src'
Makefile:584: recipe for target 'all-recursive' failed
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory '/media/sf_VB_SHARE/graph-tool-2.18'
Makefile:471: recipe for target 'all' failed
make: *** [all] Error 2


On Thu, Dec 1, 2016 at 2:38 AM, Tiago de Paula Peixoto <ti...@skewed.de>
wrote:

> On 01.12.2016 00:12, Evangelos Petsalis wrote:
> > Is there a particular version that graph-tool requires? Because when I
> ran
> > configure I get the following:
> >
> > ....
> > checking whether the Boost::Coroutine library is available... yes
> > configure: WARNING: No usable boost::coroutine found! Some functionality
> > will be disabled in the library.
> > .....
> >
> > My system has coroutine1.58
> >
>
> This should be sufficient. It could be that the configure script is having
> trouble detecting the correct name of the library (which varies across
> distros). Try the following:
>
>    ./configure --with-boost-coroutine=boost_coroutine
>
> Best,
> Tiago
>
> --
> Tiago de Paula Peixoto <ti...@skewed.de>
>
>
> _______________________________________________
> graph-tool mailing list
> graph-tool@skewed.de
> https://lists.skewed.de/mailman/listinfo/graph-tool
>
>
_______________________________________________
graph-tool mailing list
graph-tool@skewed.de
https://lists.skewed.de/mailman/listinfo/graph-tool

Reply via email to