correct.  there was no feature in "impervh_clean" !

On Wed, Oct 19, 2016 at 12:01 AM, Anna Petrášová <kratocha...@gmail.com>
wrote:

> On Tue, Oct 18, 2016 at 11:56 PM, alassane toure <atou...@gmail.com>
> wrote:
> > Anna,
> > I run the command you suggested and there is indeed a connection problem.
> > How do i fix it?  Here are the commands i run in a grass/python script:
> >
> > criteria="(value=255) and (area_sf>"+sys.argv[5]+")"
> > grass.run_command('v.extract', input='imperv',
> > output='impervh_clean',type='area',where=criteria)
> >
> > Here is the command yielding the database connection error...
> >
> > grass.run_command('v.to.rast', input='impervh_clean',
> > output='impervh_clean1',use='attr',attribute_column='value')
> >
> > Any suggestion to establish db connection for vector map "impervh_clean"?
>
> That's hard to say from this, check whether the v.extract gives any
> warning and if it extracts any features.
>
> >
> > Regards,
> >
> > Alassane
> >
> >
> > On Tue, Oct 18, 2016 at 11:29 PM, Anna Petrášová <kratocha...@gmail.com>
> > wrote:
> >>
> >> On Tue, Oct 18, 2016 at 11:21 PM, alassane toure <atou...@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > Anna,
> >> > is that the command needed to make the connection? ...
> >>
> >> No, it just shows you the current connection, I was just trying to
> >> analyze the problem.
> >>
> >>
> >> >
> >> > db.connect driver=sqlite
> >> > database='$GISDBASE/$LOCATION_NAME/$MAPSET/sqlite/sqlite.db'
> >> > db.tables -p
> >> > v.db.connect map=vectormap table=table driver=sqlite \
> >> >
> >> > database='$GISDBASE/$LOCATION_NAME/$MAPSET/sqlite/sqlite.db'
> >> > v.db.connect -p map=vectormap
> >> >
> >> >
> >> > Thanks,
> >> >
> >> > Alassane
> >> >
> >> >
> >> > On Tue, Oct 18, 2016 at 9:46 PM, Anna Petrášová <
> kratocha...@gmail.com>
> >> > wrote:
> >> >>
> >> >>
> >> >>
> >> >> On Tue, Oct 18, 2016 at 9:31 PM, alassane toure <atou...@gmail.com>
> >> >> wrote:
> >> >>>
> >> >>> Group,
> >> >>> While executing v.to.rast the following error came up (not present
> in
> >> >>> earlier 7.0 version)
> >> >>> Your suggestion is appreciated.
> >> >>
> >> >>
> >> >> Check your database connection for the input vector, it says:
> >> >>  "Database connection not defined for layer <1>"
> >> >>
> >> >> using v.db.connect -p vector_name
> >> >>
> >> >> Anna
> >> >>
> >> >>>
> >> >>> Thanks
> >> >>> Alassane
> >> >>>
> >> >>> _______________________________________________
> >> >>> grass-user mailing list
> >> >>> grass-user@lists.osgeo.org
> >> >>> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/grass-user
> >> >>
> >> >>
> >> >
> >
> >
>
_______________________________________________
grass-user mailing list
grass-user@lists.osgeo.org
http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/grass-user

Reply via email to