Hi,

On Thu, 22 Feb 2018 17:53:23 +0100
tgrauss <tgra...@f-gp.eu> wrote:

> Hi,
> 
> I was able to install a working image :) I was even able to make a test
> call and the sound wag good :)
> 
> 
> But I have noticed a few problems:
> - It doesn't boot on the sd card by default, it is booting on the nand.
>   If I want to boot on the sdcard, I have to use the bootloader menu
>   and tell the system that I want to boot on the sdcard
> - After starting QTMoko :
>    - The speaker have a small "hissss" even when I don't do a call, all
>      the time. It seems that it is on all of the time

Probably some loopback regulator is on. I have seen the effect.
Normally, things are off by default. Can be easily fixed by new
statefiles.

>    - The main menu is crashing a lot

the duplicate free() I mentioned

>    - It is difficult to navigate when I need to scroll down in the
>      window as it is very sensitive and will launch different icons
>      even if I just want to scroll and not launch it (setup menu for
>      example)
>    - I was not able to launch the setup of the wifi
>    - No bluetooth available, so no setup possible
>    - No theme yet


>    - The waiting clock is displayed too often, maybe we should add a
>      bigger delay before it will display. It is more annoying than
>      useful.

Well, waiting clock means restart of main menu.

Regards,
Andreas

Attachment: pgpJcwZqqQuZ1.pgp
Description: OpenPGP digital signature

_______________________________________________
Gta04-owner mailing list
Gta04-owner@goldelico.com
http://lists.goldelico.com/mailman/listinfo.cgi/gta04-owner

Reply via email to