Title: Message
Dear Moderator,
 
Bagaimana sumbangan boleh disampaikan?
 
Terimakasih
-----Original Message-----
From: [email protected] [mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of [EMAIL PROTECTED]
Sent: Tuesday, January 17, 2006 2:19 PM
To: [email protected]
Subject: Bismillah [hidayahnet] Fwd: Mirza

Subject: Mirza
To: <Undisclosed-Recipient:;>

-----
Dear friends,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Assalammualaikum.  Untuk pengetahuan kawan-kawan  anak saya yang bernama Mohd. Mirza Syabil yang berumur 4 bulan telah disahkan mengidap penyakit jantung yang kritikal dan memerlukan rawatan pembedahan yang akan dilakukan di IJN dalam waktu yang terdekat ini.
Anggaran kos yang diperlukan untuk rawatan tersebut adalah sekitar rm30000.00. Dengan itu saya memohon keperihatinan kawan-kawan untuk megurangkan beban kos tersebut.
Tks/Rgds.
Mohd.Hazar


--------------------------------------------------------------------------

All views expressed herein belong to the individuals concerned and do not in any way reflect the official views of Hidayahnet unless sanctioned or approved otherwise.

If your mailbox clogged with mails from Hidayahnet, you may wish to get a daily digest of emails by logging-on to http://www.yahoogroups.com to change your mail delivery settings or email the moderators at [EMAIL PROTECTED] with the title "change to daily digest".




YAHOO! GROUPS LINKS




Kirim email ke