Title: KadKahwin.BiZ :: Agen Kad Kahwin, Kad Nama & Inkjet Banner Diperluk
Assalammualaikum dan salam sejahtera Ahli [email protected]


Syarat Dan Peraturan Untuk Wakil Jualan Kad Kahwin PD NET


  • Membayar sebanyak RM120.00 untuk yuran pendaftaran dan contoh KAD KAHWIN (Sampel Kad Pelbagai Corak Dan Warna) & KAD NAMA. (Setiap wakil jualan akan dibekalkan Kad Nama / Kad Perniagaan sebanyak 100 keping untuk pemasaran).
  • Margin keuntungan diantara RM50.00 – RM250.00 atau lebih (bergantung kepada kuantiti tempahan)
  • Mempunyai email. (Semua urusan dilakukan dengan email seperti tempahan, pengesahan dan bukti pembayaran). Mudah, cepat dan menjimatkan.
  • Pembayaran deposit diperlukan (mengikut senarai harga yang telah diberikan kepada setiap wakil jualan) untuk setiap tempahan.
  • Setiap tempahan mesti menggunakan kad seperti yang dibekalkan kepada setiap wakil jualan.
  • Segala urusan dengan pelanggan adalah dipertanggungjawabkan sepenuhnya kepada setiap wakil jualan. Wakil jualan mesti memastikan segala maklumat yang diberikan adalah tepat.
  • Hanya 1 wakil jualan disetiap bandar / pekan.
  • Sekiranya terdapat perubahan harga (kenaikan atau penurunan) atau berita terbaru berkenaan wakil jualan ianya akan diberitahu melalui email atau sms.
  • Wakil jualan boleh menaikkan atau menurunkan harga bersesuaian dengan harga pasaran tempatan selain dari harga yang dicadangkan tetapi harga yang dicadangkan untuk jualan akan dipamerkan di laman web iaitu di http://www.kadkahwin.biz  dimana setiap wakil jualan akan turut dipamerkan untuk kemudahan pelanggan yang berdekatan.
  • Setiap tempahan mesti menggunakan borang rasmi dalam bentuk excel atau word. Lakaran plan hendaklah dihantar dalam format jpeg atau gif (Lakaran tangan juga diterima jika tidak mahir melukis menggunakan computer).
  • Apabila tempahan telah diterima, PD NET akan menghantar email contoh kad untuk semakan dan pengesahan wakil jualan sebelum PD NET memulakan cetakan.
  • Tempahan dijangka siap diterima oleh wakil jualan dalam masa 1-3 minggu dari tarikh tempahan. Wakil jualan perlu bijak menentukan masa yang bersesuaian untuk memberitahu setiap pelanggan mereka tempoh kad akan siap. Dicadangkan 2-4 minggu.
  • Penghantaran akan dilakukan dengan perkhidmatan kurier.
  • Sekiranya ada sebarang pertanyaan atau masalah sila hubungi kami melalui email di [EMAIL PROTECTED]  / [EMAIL PROTECTED] atau telefon 06-646 3195  (Irwan)
Pembayaran hendaklah dibuat kepada:

Nama        : PD NET ENTERPRISE
Bank          : Maybank
No. Akaun : 505046114876

Nota: Sertakan bukti pembayaran RM120.00 ( scan slip pembayaran dan emailkan ke [EMAIL PROTECTED] ). Penghantaran sample kad kahwin dan senarai harga akan dilakukan sebaik menerima bukti pembayaran.

= = = = = ♥ ♥ ♥ ♥ = = = =
Sila berikan maklumat dibawah sekiranya berminat menjadi agen jualan.

 

Pendaftaran

Wakil jualan                : Berikan nama bandar/daerah/negeri
(Contoh Seremban/Seremban/Negeri Sembilan)

Nama Syarikat/Kedai (Yang berkenaan)
Nama Penuh
No Kad Pengenalan
Alamat 
No Telefon
No Fax (Jika Ada)
Email

Cara Permohonan

Langkah 1
Copy dan isikan maklumat yang diperlukan & sila klik "Hubungi Kami"

Langkah 2
Paste pada "Enter your message: "

Langkah 3
Masukkan tajuk "Permohonan Menjadi Agen" pada "Message subject" dan klik butang "Send"

atau

hantarkan permohonan anda ke [EMAIL PROTECTED] .



___________________________________________________________
Your're receiving this Newsletter because you have subscribed
to the Newsletter Service at http://kadkahwin.biz/php.
To unsubscribe please click here: http://kadkahwin.biz/php/index.php?option=com_letterman&task=unsubscribe&Itemid=77



SPONSORED LINKS
Regional bgan Regional truck driving jobs Regional truck driving jobs
Arizona regional multiple listing service United regional health care system Regional gift basket


YAHOO! GROUPS LINKS




Kirim email ke