sunteti patetici, cu explicatiile voastre filozofice si generalizarile pe care le faceti...eu zic ca ar fi mai bine sa va abtineti.
d-nule stoilescu, "sa ramai prost" asa cum vrei tu, da? nu mai pluraliza atat, ca nu cade bine unei persoane asa de respectabile ca tine.
si nu inteleg...s-a plecat de la conditiile de cazare pe vara si s-a ajuns la reducerea numarului de studenti in romania si la intrarea in UE. si asta pentru ca vorbiti doar de dragul de a vorbi. rezumati-va la subiect, dragilor.
si, d-nule sarbescu...
"Oricum in romania ar mai trebui redus numarul studentilor"..
haide sa-ti zic ce mi se pare logic: la numarul de studenti care este acum, costurile pe vara sunt deja ridicate. daca mai scoatem din studenti, nu se imparte cheltuiala la restul de studenti?
corectati-ma daca gresesc undeva.


Raspunsuri pentru acest subiect:
http://www.infoupb.ro/forum/viewtopic.php?p=1088#1088Florian Stoilescu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
Adica tu condamni anumite persoane sa ramana in groapa unde s-au nascut pentru ca asa ti se pare tie normal? Dar cine esti tu sa hotarasti in dreptul unui om ce are dreptul sau nu?
Atunci de ce mai vreti in UE? Mai bine sa ramanem asa sprosti cum vrei tu(nu ca in UE sunt cainii aia cu covrigii).
De acord insa cu reducerea numarului(asta duce la inflatie).

Adrian Sarbescu <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
Din cate stiu eu afara cam fac facultatea aia cu bani sau cei care sunt foarte buni si primesc burse, nu-i asa ? Oricum in romania ar mai trebui redus numarul studentilor.


Raspunsuri pentru acest subiect:
http://www.infoupb.ro/forum/viewtopic.php?p=72#1072


---------------------------------


From: info_upb@yahoogroups.com [mailto:[EMAIL PROTECTED] On Behalf Of udrea sorin
Sent: 20 iunie 2005 14:02
To: info_upb@yahoogroups.com
Subject: Re: [info_upb] [cazari vara] vrei sa stai in regie la vara ? think again!
Este un lucru "demn de apreciat" cum domnul Manolache ridica in fiecare an, pe perioada verii, costul regiei de camin. Anul trecut s-au platit 50.000 lei, anul acesta 75.000 lei. Daca s-ar progresa in stilul asta in Romania, am ajunge in 10 ani intre primele 5 tari din lume. Vad ca domnul Manolache nu glumea atunci cand spunea ca facultate trebuie sa faca doar cei cu bani.


Sper din tot sufletul sa se ia cat mai curand o decizie in ceea ce priveste valoarea regiei de camin. Ca in acest stil cred ca numarul celor cazati in Regie se va reduce drastic.

Numai bine!


Sorin UDREA
Raspunsuri pentru acest subiect:
http://www.infoupb.ro/forum/viewtopic.php?p=1080#1080

info_upb@yahoogroups.com - cel mai mare grup studentesc din Romania, peste 1500 de studenti de la toate facultatile din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

http://www.infoupb.ro/forum/ - Forumul Studentilor din Politehnica
Yahoo! Groups Links

Raspunde prin e-mail lui