Salut,

De pe europeana.ro am aflat despre :

"Locuri de munca pentru studenti
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, joi, Bursa locurilor de munca pentru studenti, in zece centre universitare din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, oferind peste o mie de locuri de munca. Studentii au astfel posibilitatea de a se angaja inainte de a intra in vacanta. ( A.M.)"
http://www.atac-online.ro/archive/2005/iunie/28/6.php


De pe http://www.anofm.ro/ am aflat locatia din Bucuresti : "Academia de Educatie Fizica si Sport Bucuresti intrarea Splaiul Independentei".


De pe gov.ro :

"Peste 1.000 de locuri de munca oferite la Bursa locurilor de munca pentru studenti din data de 30 iunie 2005

 

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza, in zece centre universitare, Bursa locurilor de munca pentru studenti, joi, 30 iunie 2005.

Pana la data de 24 iunie 2005, au fost identificate 1.015 locuri de munca, iar 107 agenti economici si-au anuntat participarea.

"Bursa locurilor de munca este una dintre masurile afirmative pe care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca le implementeaza. Organizam aceasta actiune in principalele centre universitare din tara: Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Bucuresti. Dorim, astfel, inainte ca studentii sa intre in vacanta, sa le oferim sansa sa-si gaseasca un loc de munca si sa-si completeze veniturile. Ii invitam pe agentii economici interesati sa-si recruteze, gratuit, personal din randul persoanelor in cautarea unui loc de munca, sa participe la bursa", a declarat Silviu Bian, secretar de stat in Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Din cele 1.015 locuri de munca oferite, 497 sunt cu incadrare pe durata nedeterminata, 243 – cu incadrare pe durata determinata, 126 – locuri de munca sezoniere, iar 149 sunt locuri de munca cu alte posibilitati de incadrare.

Situatia locurilor de munca oferite este urmatoarea: Bucuresti (327), Craiova (201), Timisoara (116), Constanta (86), Iasi (86), Galati (82), Cluj-Napoca (57), Brasov (25), Sibiu (25) si Ploiesti (10).

Situatia domeniilor de studii solicitate de catre angajatori, pentru locurile de munca oferite, se prezinta astfel: economic (444), tehnic (265), servicii (223), sportiv (30), filologie (21), juridic (17), automatica (12), birotica, limbi straine si turism (cate un loc de munca).

Principalele ramuri de activitate in care sunt oferite locuri de munca sunt: activitati de asigurare (284), alte activitati de servicii prestate, in principal, intreprinderilor (223), comert cu amanuntul (147), hoteluri si restaurante (64), comert cu ridicata (49), cercetare si dezvoltare (39), industria alimentara si a bauturilor (33), constructii (30), industria confectiilor din textile, blanuri si piele (22), informatica si activitati conexe (22), tranzactii imobiliare (20).

La nivel national, principalele ocupatii pentru care sunt oferite locuri de munca sunt: agent asigurare (175), agent de vanzari (73), broker (62), lucrator comercial (61), oficiant telefoane (60), agent paza (50), inspector asigurare (41), confectioner asamblor articole textile (37), agent comercial (33), ospatar (27), casier (22), inginer in diferite ramuri de activitate (18).

Datele sunt preliminare, urmand ca, pana la data desfasurarii bursei pentru studenti – joi, 30 iunie 2005 – numarul locurilor de munca si al agentilor economici participanti sa creasca. In acest sens, agentii economici interesati sa participe sunt rugati sa se adreseze agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti, putand, astfel, sa selectioneze persoanele cu o pregatire optima in vederea ocuparii posturilor disponibile.


Agenþia Naþionalã pentru Ocuparea Forþei de Muncã - 27.06.2005"
http://www.guv.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=39470&idrubricapresa=1&idrubricaprimm=&idtema=&tip=&pag=&dr =--
Toate cele bune,
Olivian

Raspunsuri pentru acest subiect:
http://www.infoupb.ro/forum/viewtopic.php?p=1207#1207

info_upb@yahoogroups.com - cel mai mare grup studentesc din Romania, peste 1600 de studenti de la toate facultatile din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

http://www.infoupb.ro/forum/ - Forumul Studentilor din Politehnica
YAHOO! GROUPS LINKS
Raspunde prin e-mail lui