Salut.

Ma bucur sa vad activitate pe grup in vacanta si mai ales sa aflu despre intalnirile organizate de INFOUPB intre liderii organizatiilor din Politehnica. Bineinteles ca exista si un darÂ…pentru ca apar neintelegeri din ce in ce mai mari. Sunt reprezentanti de liga care nu se implica deloc sau altii care se implica prea putin. Numai de aici se poate trage concluzia ca acestia nu reprezinta de fapt studentii din facultatile lor. Oare cat de eficiente sunt ligile din Politehnica?

Se vorbeste de mult timp despre o confederatie pe Politehnica. La un moment dat si eu m-am implicat in discutii care de altfel au fost constructive pana la un punct; si asta din cauza faptului ca multe dintre ligi nu functioneaza legal sau din cauza orgoliilor unora dintre noi. E destul de simplu sa critici sau sa ironizezi (desi o ironie de calitate gasesti mai rar) decat sa actionezi. Si totusi legaturile de amicitie care s-au format in timpul intalnirilor cred ca sunt importante pentru ca suntem colegi si ar trebui mai degraba sa comunicam, sa ne ajutam, sa mai iesimÂ…

O organizatie pe Politehnica in care sa se implice studentii din asociatii sau care nu s-au inscris in asociatii cred ca e o idee realizabila avand in vedere stadiul in care majoritatea asociatiilor se afla.

O vara frumoasa cu vreme buna de plaja si prieteni in jur.

Gabriela Alexandru- Chimie.

 Raspunsuri pentru acest subiect:
http://www.infoupb.ro/forum/viewtopic.php?p=1358#1358

info_upb@yahoogroups.com - cel mai mare grup studentesc din Romania, peste 1600 de studenti de la toate facultatile din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

http://www.infoupb.ro/forum/ - Forumul Studentilor din Politehnica
YAHOO! GROUPS LINKS
Raspunde prin e-mail lui