Salut,
 
Acabo de sentir una bona estona en Felip Puig a Catalunya Ràdio i hem venen les següents reflexions:
 
1) El psiquiatra que el porta, li hauria de canviar la medicacio. (I ho dic així, encara que jo us pugui semblar ara prepotent i fanfarró)
 
M'explico: Jo he patit alguns tresbalsos importants, a la meva vida, com ara arruinarme en un projecte d'empresa que va fracassar i tenir un fill amb la síndrome de Down. Vull dir que sé molt bé el que significa "patir un tresbals" i com a consequència, sufrir de depresions, sídromes d'anxietat, etc.
 
En alguna época he estat medicat contra la depresió, amb una gran satisfacció per l'efectivitat de la medicació. En aquest moment, hem queda com a un any de psicoteràpia per anar equilibrant la meva psicologia.
 
Igual que hi ha gent que senten els canvis de temps en ossos que s'els hi havien trencat anys enrrere, jo he desenvolupat un sisè sentit contra la fanfarroneria. Diguem que en sos hipersensible. Al sentir un reguitzell inacabable de fanfarronades d'aquest subjecte, s'hem ha regirat tot.
 
Per això faria una crida a algún militant de convergència que llegeixi aixó perquè avisi a qui correspongui -algún assessor d'estratègia- de que per a un possible votant de convergència com ho podria ser jo, hem resulta vomitiu sentir tanta prepotència, arrogancia, chuleria o -potser més encertat- perdua de contacte amb la realitat.
 
De tota l'estona que ha parlat, m'ha quedat un regust repugnant de perdona vides, de que sembla que sols els convergents puguin apriar Catalunya, un despreci continu cap al tripartit, etc.
 
2) Aquest assessor indocumentat que porta el timó a Convergència. Que no recorda què li va passar a la UCD quan va perdre el poder? En 15 anys, la gran màquina del poder a Espanya va desapareixer del mapa. Què es pensen aquesta colla de fanfarrons, que els passarà a ells, politicament?
 
3) Aquest psiquiatra els hi hauria de canviar també la medicació a en Mas, a algún fill del Pujol, que vaig sentir tambè per televisió fa algunes setmanes i ara, al sentir en Puig, m'el ha fet recordar, perquè la prepotència i fanfarroneria eren literalment les mateixes.
 
Salut i república
 
Joan Olivé i Mallafrè
_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
Internauta@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a