Bon dia Jordi i família:

Com sempre passa (ja estem un pel cansats) tots han guanyat .... per uns perque el resultat es evident i clar, els altres perque ho sumen tot, fins hi tot els pensaments de la gent .... (creieu que saben els propers números del "euromilió"? .. com que ho saben tot).

es evident que l'abstenció ha estat alta .... motius? els que vulguem .... que si feia sol, que si el futbol, que si no van trobar aparcament, que si les cues .... però si que m'ha cridat l'atenció que on hi ha mes abstenció, mes puja el no ... per tant fa pensar que uns han estat mes disciplinats que d'altres ....

que es l'abstenció? .. per mi, vol dir ... m'és igual, foteu el que vulgueu, passo ... i això es ni un si, ni un no ..... sinó tot el contrari ... per tant mai sabrem que vessin votat.

va ser curiós veure ahir al Piqué i al Rajoy dir el mateix error ... 2 de cada 3 no volen l'estatut (ho deia el guió, que estava preparat de fa dies, mes clar l'aigua) ..... això es perillós, si fem aquests números hem de recordar llavors que l'Aznar va governar amb majoria absoluta amb 1 vot de cada 4 ... un 25% dels vots ... no dels vàlids, de tothom, dels possibles .. si fem aquest números mai ningú podrà governar ... ni Pujol, ni González, ni Maragall, ni ... ningú ....

així que els resultats son el que son i ara a fer-s'ho mirar ... tots ...

en fi, que a veure si ens deixen un pel tranquils, almenys fins passat l'estiu ... però "mucho me temo" que faran tot el possible per sortir per la tele mes que el Lequio .... com deien el germans Marx, es la guerra !!!

P.D.: Lo millor, l'especial Polònia ... quant li van preguntar al Carod que li semblava el resultat i respon .... - res, no ens podem queixar, hem quedat segons !!! ... i es que sempre hi han formes d'analitzar un resultat ..

----- Original Message ----- From: Jordi Manchon
To: llista@internauta.net
Sent: Sunday, June 18, 2006 11:35 PM
Subject: [Internauta] Resultats referendum


Quasi be no he vist ni sentit res després de les vuit del vespre, només els resultats i les capçaleres dels diaris a Internet.

Crec que no estic influït per cap "lectura" interessada de cap dels líders politics ni per cap dels opinadors professionals que ara deuen estar sortint per totes les cadenes.

Crec que ERC ha pagat les seves indecisions. D'ací a les eleccions (hi ha data, ja?) hauran de ser més contundents i menys equivocs.

Salut

_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a