Bon dia:

No tinc experiència en aquest tipus de banc (els virtuals) ... de totes maneres si que la tenim pel treball del dia a dia. Tot el que fem, tan a l'empresa, com privadament, amb el banc "físics" es via internet .. no fem servir les agencies sinó es per alguna gestió molt especial (contractes, descomptes, ingrés de talons etc).

Vull dir amb això que no hi veig la diferencia ... pel que fa als interessos que dones, tinc entès que aquell 6% es pel primer mes, per captar, després l'interès es el mateix que qualsevol banc o caixa ... per exemple, un pla fix, a 4 anys, la Caixa Terrassa dona el 2,25 el primer any, 2,75 el segon, 3,25 el tercer i 4,00 el darrer .... diria que bastant mes que aquests bancs virtuals .... pel que se (igual m'equivoco).

de totes maneres, si es tenen 4 calerons el que recomanaria es invertir en ratlles (pàrkings) ... no sols augmenta el seu propi preu any darrera any (i es fàcil de recuperar si es necessita calers), sinó que a mes es poden llogar i per tant reps un interès que cap banc donarà ...

dic 4 ratlles perque ... manteniment 0 (només la contribució que, a Cassà, son 80 Euros/any, si es mes, tot es mes alt, el preu de compra i el lloguer), i si no paguen es posa un "protector" perquè no aparquin i ja està ..

Com s'ha dit, no crec en els productes miracle .... i sobre tot, no deixar els calers en un sol banc .. això mai ...

P.D.: Als banc i caixes ni aigua, sinó t'hi fixes cada dos per tres et canvien les condicions amb l'excusa que han canviat el sistema informàtic ... per xemple, en un banc tenim una bústia a l'agencia ... (on deixen la documentació) ... dons be, també de tant en tant, et cobren correu per cada carta .... efectivament reclames i t'ho abonen, però si no dius res ells van fent ... això si, amb un somriure a la boca i demanant excuses per "l'error" .. tot molt correcte ... però recordem que es el seu negoci i avui dia sense compte corrent ja no tens ni agua, ni llum, ni ....

----- Original Message ----- From: "Núria" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <llista@internauta.net>
Sent: Wednesday, June 28, 2006 8:58 AM
Subject: Re: [Internauta] BANCA INGDIRECT


Quina sort que tens que t'atenguin de manera amable. Jo hi he tingut més d'una enganxada, per cobrament de comissions indegudes i intenten argumentar el que calgui per no haver-te-les de tornar.

Fa tres anys que treballo amb Patagon i no he tingut mai cap problema. Si mai volgués treure 12.000 euros (cosa que dubto), me'n vaig a una oficina del Banesto i cap problema. També podria fer una transferència (no cobren comissió) a un compte d'una caixa o banc no virtual.

Jo estic contentíssima, sincerament.

Núria

En/na laura ha escrit:
um, digueu-me romantica si voleu, pero la sensació d'arribar a un banc, sentir la fresqueta de l'aire acondicionat, la quietut i la tranquilitat en la que viuen, vore com t'aten un senyor/a de manera amable, que t'explica les coses poc a poc i te diu bon dia. A més de l'acte d'anar i deixar els diners quan eres xicoteta o vore com el teu pare arriba del banc i porta un munt d billets i jugues amb ells.... :D Aixo no te preu... :) , pero per una altra banda, la banca en versió digital te molta importancia per no haver de desplaçar-se i la rapidessa per controlar els comptes, pero no es el mateix, no em digau :P

On 6/27/06, *Ermengol Bota* < @gmail.com <http://gmail.com>> wrote:

  Ah, me n'oblidava ... tenen una cosa que sé de gent que l'hi va molt
  bé i és programar un ingrés "mensual" al teu CC de ING (sense
  comisions)-

--
Laura - Linux User : #294719
      -----------------------
  http://laupri.blogsite.org
    http://linuv.uv.es
------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta
 ------------------------------------------------------------------------

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.394 / Virus Database: 268.9.5/376 - Release Date: 26/06/2006

_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a