Hola,
 
Dono per benentés que les diferents forces polítiques s'esforcen (ejem, ejem) en millorar la nostra qualitat de vida, i de forma molt resumida i genèrica, es pot concretar que les lleis són les eines que tenen al seu abast per aconseguir-ho. Em costa recordar una mena de maragallada com aquesta, i crec sincerament que hi haurià d'haver alguna normativa que atengués aquests casos, que no faria falta si el sentit comú imperés en les actuacions de determinats polítics i en el partit que representen. La qüestió és aquesta:
 
CiU no aconsegueix que el Congrés accepti que hi hagi zones sense fum a les platges espanyoles
 
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=317432&idseccio_PK=132&h=060628
 
Si aquesta notícia aparagués publicada el 28 de desembre hagués pensat: punyeteros, com s'ho han rebuscat. A veure, aquest senyor Guinart no té millor forma d'ocupar el temps com a diputat del Parlament de Catalunya? Com pot perdre ni un segon del seu temps (i conseqüenment, part dels diners que li paga la ciutadania) en un absurd com aquest que planteja?
 
Per què no es preocupa d'evitar que a la sorra s'instal.lin restes "quitranoses" que apareixen quan els nanos estan fent un castell de sorra? Per què no es preocupa d'informar-se de com és que avui en dia cal gastar milions cada any per omplir les platges d'una sorra que se l'emporta el mar i no torna? Per què no es preocupa d'evitar que després d'una revetlla s'hagin de recollir 33 tones de merda, amb el cost que torna a haver-hi per l'erari públic en forma de personal de neteja i desplegament policial? Per cert, segur que després d'una revetlla la sorra gaudeix de les suficients condicions higièniques?
 
I segons aquest diputat del que es tracta és que La idea és que, de la mateixa manera que en determinades platges hi ha un espai reservat per a visitants nudistes, hi hagi llocs on no es trobin burilles i es respecti el dret dels no fumadors. El dret dels no fumadors està respectat pel fet de ser un espai obert i moooooooooolt airejat, per tant això no té ni cap ni peus. Que es trobin burilles vol dir que hi ha fumadors que són igual de porcs que els no fumadors que deixen altres objectes a la sorra.
 
Seguint l'argument del diputat es poden reclamar platges per vegetarians, diferenciant estrictes, làctics i ovolàctics, per no haver de trobar-se al costat el que s'ha portat per dinar pollastre arrebossat i que li regira l'estòmac. També platges per gent que fa dieta, per no trobar-se aquella família que comença esmorçant llesques de pa amb tomàquet i bon embotit, després un vermut generós i per dinar una paella que han encarregat a un restaurant proper que les fan per emportar. I així podriem continuar segons gustos, manies, histèries varies...
 
Ja em perdonareu pel rotllo, però hi ha coses que em superen. Salutacions
_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a