[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6430?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15509926#comment-15509926
 ] 

ASF subversion and git services commented on AMQ-6430:
------------------------------------------------------

Commit 7c293b661f22245ce21bf2b5aa1c5bf4192cb8c5 in activemq's branch 
refs/heads/master from [~cshannon]
[ https://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=activemq.git;h=7c293b6 ]

https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6430

When a nolocal durable consumer reconnects the new connectionId is properly 
captured for
the NoLocal expression so that nolocal works on reconnect.  Also fixed
the detection of the nolocal value changing on consumer connect.


> noLocal=true in durable subscriptions is ignored after reconnect
> ----------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-6430
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-6430
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.13.4, 5.14.0
>         Environment: Ubuntu 14.04, OpenJDK 1.7.0_111 and Oracle JDK 1.8.0.74, 
> other environments not testet
>            Reporter: Daniel Faber
>            Assignee: Christopher L. Shannon
>         Attachments: ActiveMQNoLocalTest.java, pom.xml
>
>
> I create a connection to my local ActiveMQ and open two sessions. In the 
> first session I create a durable topic subscriber with noLocal=true. In the 
> second session I send a message to the same topic. Then I close both sessions 
> and the connection. The first time I do this, everything works well, that 
> means I send but do not receive the message. The second time I run the same 
> application I send AND receive the message.
> After removing all files and directories in ActiveMQ's data directory, not 
> receiving my own message works again, but only once.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Reply via email to