Bug ID: 371064
           Summary: rendering uses proxies even though "render using proxy
                    clips" is disabled
           Product: kdenlive
           Version: unspecified
          Platform: Neon Packages
                OS: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: Video Display & Export

If I proxy a clip and then render the project, the proxy ends up being used for
the final render, dispete "render using proxy clips" being unchecked in the
render options (under "More options"). I have to un-proxy the clip for the
source clip to actually be used in the final render.

The 16.08.2 release notes mentioned this bug as being fixed (I'm guessing it
was a reference to bug #368491?)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Drag a video into Kdenlive's project bin. (Here is the video file I was
using to repro this bug:
2. Turn the clip into a proxy and put it on the timeline.
3. Render the project and make sure "render using proxy clips" is de-selected
under "More options". I used the default WebM profile for this.

Actual Results:  
The rendered video file is very blurry and the audio is lo-fi from using the
proxy clip.

Now, de-proxy the clip and render again.
Result: high quality video and audio.

Expected Results:  
Proxy clips should not be used for the final render unless "render using proxy
clips" is selected.

Kdenlive 16.08.2 w/ MLT 6.0.0
OS: KDE Neon 5.8.1 64-bit (Plasma Desktop 5.8.1, KDE Frameworks 5.27.0, Qt

You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.

Reply via email to