https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=373136

            Bug ID: 373136
           Summary: attachments received not always shown when set to "Use
                    Global Setting" - kmail 5.3.3
           Product: kmail2
           Version: 5.3.2
          Platform: openSUSE RPMs
                OS: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: folders
          Assignee: kdepim-b...@kde.org
          Reporter: bingmyb...@btinternet.com
  Target Milestone: ---

Its seems random as to when a received email will indicate it has an
attachment.   
If you select "Folder/Message Default Format", it is set to "Use Global
Setting" (as per Folder Properties, i have no idea what that really means but
assume it means use whatever is set in Kmail Settings). Mine is set in the
Kmail Settings, i presume, to prefer "plain text to html" because its the
opposite of the setting to "prefer html to plain" which i assume if the global
setting.
When i change this menu setting to "prefer plain.." or "prefer html.." the
attachment indication below the heading information in the viewing pane appears
and i can access the attachment.
I am guessing hugely here that because i've not selected "prefer html" in the
kmail settings, the variable being used to hold this setting is not being set
to "prefer plain" and the reason it randomly works depends whats in the
uninitialised variable

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.

Reply via email to