yugoer, this bug was reported a while ago and there hasn't been any
activity in it recently. We were wondering if this is still an issue? If
so, could you please test for this with the latest development release
of Ubuntu? ISO images are available from http://cdimage.ubuntu.com
/daily-live/current/ .

If it remains an issue, could you please run the following command in
the development release from a Terminal
(Applications->Accessories->Terminal), as it will automatically gather
and attach updated debug information to this report:

apport-collect -p linux <replace-with-bug-number>

Also, could you please test the latest upstream kernel available following 
https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds ? It will allow additional 
upstream developers to examine the issue. Please do not test the daily folder, 
but the one all the way at the bottom. Once you've tested the upstream kernel, 
please comment on which kernel version specifically you tested. If this bug is 
fixed in the mainline kernel, please add the following tags:
kernel-fixed-upstream
kernel-fixed-upstream-VERSION-NUMBER

where VERSION-NUMBER is the version number of the kernel you tested. For 
example:
kernel-fixed-upstream-v3.11

This can be done by clicking on the yellow circle with a black pencil icon next 
to the word Tags located at the bottom of the bug description. As well, please 
remove the tag:
needs-upstream-testing

If the mainline kernel does not fix this bug, please add the following tags:
kernel-bug-exists-upstream
kernel-bug-exists-upstream-VERSION-NUMBER

As well, please remove the tag:
needs-upstream-testing

Once testing of the upstream kernel is complete, please mark this bug's
Status as Confirmed. Please let us know your results. Thank you for your
understanding.

** Changed in: linux (Ubuntu)
       Status: Triaged => Incomplete

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kernel
Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/535048

Title:
  Reset high speed USB device, leads to EXT3 corruption

Status in “linux” package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  ProblemType: Bug
  AlsaVersion: Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.21.
  AplayDevices:
   **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
   card 0: Intel [HDA Intel], device 0: STAC92xx Analog [STAC92xx Analog]
     Subdevices: 1/1
     Subdevice #0: subdevice #0
  Architecture: i386
  ArecordDevices:
   **** List of CAPTURE Hardware Devices ****
   card 0: Intel [HDA Intel], device 0: STAC92xx Analog [STAC92xx Analog]
     Subdevices: 1/1
     Subdevice #0: subdevice #0
  AudioDevicesInUse:
   USER        PID ACCESS COMMAND
   /dev/snd/controlC0:  yugoer     1613 F.... pulseaudio
  CRDA: Error: [Errno 2] No such file or directory
  Card0.Amixer.info:
   Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xdfebc000 irq 16'
     Mixer name : 'SigmaTel STAC9200'
     Components : 'HDA:83847690,102801c9,00102201 
HDA:14f12bfa,14f100c3,00090000'
     Controls      : 6
     Simple ctrls  : 4
  CheckboxSubmission: de85786c42dae7234538c8e614e4394e
  CheckboxSystem: 8747e013a552447cbd294fa2163135be
  Date: Tue Mar  9 15:38:01 2010
  DistroRelease: Ubuntu 10.04
  Frequency: Once a day.
  HibernationDevice: RESUME=UUID=df06bf76-fc40-4831-8189-2b8716e6e531
  InstallationMedia:

  Lsusb:
   Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
   Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
   Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
   Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
   Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
  MachineType: Dell Inc. ME051
  Package: linux-image-2.6.32-16-generic 2.6.32-16.24
  ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.32-16-generic 
root=UUID=9be6c40c-43df-4737-b878-2dad537461bb ro quiet splash
  ProcEnviron:
   LANG=tr_TR.utf8
   SHELL=/bin/bash
  ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-16.24-generic
  Regression: Yes
  RelatedPackageVersions: linux-firmware 1.32
  Reproducible: No
  RfKill:

  SourcePackage: linux
  TestedUpstream: Yes
  Uname: Linux 2.6.32-16-generic i686
  dmi.bios.date: 11/07/2006
  dmi.bios.vendor: Dell Inc.
  dmi.bios.version: A10
  dmi.board.name: 0RJ272
  dmi.board.vendor: Dell Inc.
  dmi.chassis.type: 8
  dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA10:bd11/07/2006:svnDellInc.:pnME051:pvr:rvnDellInc.:rn0RJ272:rvr:cvnDellInc.:ct8:cvr:
  dmi.product.name: ME051
  dmi.sys.vendor: Dell Inc.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/535048/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~kernel-packages
Post to     : kernel-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~kernel-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to