*** This bug is a duplicate of bug 1757369 ***
    https://bugs.launchpad.net/bugs/1757369

Closed (Fix Released) because LP 1757369.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kernel
Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1757995

Title:
  [Ubuntu 18.04] No active network interface after installation

Status in linux package in Ubuntu:
  Confirmed

Bug description:
  After finishing the installation from the daily-build s390 ISO images,
  no network interface was found enabled/active. The "ip addr" command
  only showed the loopback device.

  The configured network device was an OSA adapter, the problem occured
  when installing as a z/VM 6.4 guest or on a LPAR. ISO images from the
  daily builds from 19. through 22. March 2018 were tried with the same
  result.

  When investigating the problem further, I found that no udev rule was
  present in the /etc/udev/rules.d directory for the OSA adapter (no
  41-qeth* file). Putting an appropriate rules file into that directory
  fixed the problem, that is: the system had an active network interface
  after reIPL.

  Installation logs/information from the /var/log/installer directory
  are attached.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1757995/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~kernel-packages
Post to     : kernel-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~kernel-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to