https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=102347

m.a.riosv <miguelange...@libreoffice.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |miguelangelrv@libreoffice.o
                   |                            |rg

--- Comment #2 from m.a.riosv <miguelange...@libreoffice.org> ---
I can't reproduce with:
Win10x64
Version: 5.3.0.0.alpha0+
Build ID: 3287bc2f91438085b7604773d5e0346fc3c3f452
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.19; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2016-09-18_05:11:16
Locale: es-ES (es_ES); Calc: CL
Version: 5.3.0.0.alpha0+
Build ID: 4c70a1a6666a079872b8f1966bd398e924dc1d1a
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.19; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2016-09-22_06:54:24
Locale: es-ES (es_ES); Calc: CL

In my I3 2-3% of cpu usage.

Maybe only Linux issue.

There are some things really slow first time LibreOffice is open, more visible
in master, i.e.  selecting in context menu character or paragraph options, or
in calc the format option.

Reported bug, perhaps in relation:
https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=98132
Format cell dialog very slow to pop up

I can't find now but I think there was some bug about the slowness on load font
list first time.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-bugs mailing list
Libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-bugs

Reply via email to