https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=89546

Kari Salminen <kari.salmi...@idealkeittiot.fi> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |NEW
         Resolution|WORKSFORME                  |---

--- Comment #9 from Kari Salminen <kari.salmi...@idealkeittiot.fi> ---
(In reply to Kari Salminen from comment #8)
> Created attachment 127987 [details]
> Two sheets - single column autofilter and two columns autofilter, now with
> correct filter ranges.
> 
> The same as the "113589: Two sheets - single column autofilter and two
> columns autofilter"-attachment but with the AutoFilter range of the second
> sheet corrected (i.e. D4-D17 now) and saved using LibreOffice 5.2.1.2 (x64),
> Build ID: 31dd62db80d4e60af04904455ec9c9219178d620 on Windows 7 64-bit.

  Now opening the attachment and clicking on the second sheet's AutoFilter and
selecting "Not Empty" results erroneously in:

 # Label
 3 A
 4 B
 6 C
 8 X
10 0
12 1
13

And I'm using LibreOffice 5.2.1.2 (x64), Build ID:
31dd62db80d4e60af04904455ec9c9219178d620 on Windows 7 64-bit.

Thus I'm changing this back to the status this bug was before (i.e. NEW) this
got closed as RESOLVED / WORKSFORME (Hopefully I'm not treading on any
etiquette here by doing this. If I am then please correct the bug status as is
appropriate, thank you).

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-bugs mailing list
Libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-bugs

Reply via email to