https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=111681

            Bug ID: 111681
           Summary: Very low quality (low resolution) display in
                    Presentation mode in Impress
           Product: LibreOffice
           Version: 5.3.4.2 release
          Hardware: x86-64 (AMD64)
                OS: Windows (All)
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: medium
         Component: Impress
          Assignee: libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
          Reporter: gjalt-j...@behaviorchange.eu

Description:
For some reason, the presentation on the main presentation screen is in very
low quality. On the other screen (i.e. the one showing the preview), display is
fine. This is the case in multiple presentations - but seems to be
inconsistent. Some images seem to display well, but some don't. Fonts are
always rendered in low quality/resolution.

Steps to Reproduce:
1. Open one of the two attached presentations in LibreOffice Impress on Win10
2. Start the presentation

Actual Results:  
Low-resolution rendering.

Expected Results:
High-resolution rendering.


Reproducible: Sometimes

User Profile Reset: No

Additional Info:
Not sure whether this is normal or major. For me it's prohibitive - but it
might have something to do with my hardware (seems unlikely and definitely
undesirable, but one never knows)?


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:54.0) Gecko/20100101
Firefox/54.0

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-bugs mailing list
Libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-bugs

Reply via email to