https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=116388

            Bug ID: 116388
           Summary: Spell check stops working
           Product: LibreOffice
           Version: 6.0.2.1 release
          Hardware: x86-64 (AMD64)
                OS: Windows (All)
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: medium
         Component: Writer
          Assignee: libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
          Reporter: calder...@suddenlink.net

Description:
This is new to 6.0.2.1. 
After a few minutes of working in a new Writer file, the spell check stops
working. Running Spell Check reports no errors, even if there are errors.
I can copy text with errors, start a new Writer file and past without
formatting, and the errors do show. But even in the new file, after a while,
the spell check stops reporting errors. 

Steps to Reproduce:
1. Start a new Writer file.
2. Work in it for some time. Sorry, don't know how long.
3. Spell Check stops reporting errors. 

Actual Results:  
I don't know how to reproduce. But it has happened in several new files. 

Expected Results:
Spell Check has worked in previous releases. 


Reproducible: Always


User Profile Reset: Yes



Additional Info:
[Information automatically included from LibreOffice]
Locale: en-US
Module: TextDocument
[Information guessed from browser]
OS: Windows (All)
OS is 64bit: no


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36
(KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-bugs mailing list
Libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-bugs

Reply via email to