Merhaba, denemeleri Linux'daki Kiki Regex Editöründe yapıyorum. O editörde -o parametresini nasıl kullanacağımı bulamadım. ^.(admin)+ maalesef herhangi bir sonuç getirmedi. Bu adrese<http://myweb.sabanciuniv.edu/akcakaya/files/2009/01/regex.png>ekran görüntüsünü yükledim.
Teşekkürler. 2009/1/1 ANIL KARADAĞ <[email protected]> > bash kullanıyorsaniz grep -v ile belirtebilirsiniz > > regex olarak ^.(admin)+ isinizi gorur. Bu arada * 0 defa gecmeyi de > kapsadigindan admin gecmeyenleri de alirsiniz. > > > 2009/1/1 veli akcakaya <[email protected]> > >> Merhaba, >> Aşağıdaki satırlardan içinde admin geçenleri içermeyecek bir regex ifadesi >> nasıl yazılabilir? * /([^admin].*) *gibi bir ifade ile başarılı sonuçlar >> alamadım. >> >> /kullanici_1/ >> /kullanici_2/ >> /admin/ >> /test/ >> /admin2 >> >> >> Mutlu Yıllar, >> >> Teşekkürler. >> -- >> v e l i a k ç a k a y a >> ------------------------- >> (http://www.bt-tr.net) >> >> >> _______________________________________________ >> Linux-programlama mailing list >> [email protected] >> http://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-programlama >> >> > > > -- > Anıl KARADAĞ > Bilgisayar Müh. > http://anilkaradag.info/blog > > _______________________________________________ > Linux-programlama mailing list > [email protected] > http://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-programlama > > -- v e l i a k ç a k a y a ------------------------- (http://www.bt-tr.net)
_______________________________________________ Linux-programlama mailing list [email protected] http://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-programlama
