http://mm.icann.org/pipermail/tz-announce/2016-September/000041.html
http://rpmfind.net/linux/RPM/centos/updates/6.8/x86_64/Packages/tzdata-2016g-2.el6.noarch.html

Update'den sonra kontrol etmek için:

➜  ~ zdump -v Turkey | grep 2016
zdump: warning: zone "Turkey" abbreviation "+04" lacks alphabetic at start Turkey Sun Mar 27 00:59:59 2016 UTC = Sun Mar 27 02:59:59 2016 EET isdst=0 gmtoff=7200 Turkey Sun Mar 27 01:00:00 2016 UTC = Sun Mar 27 04:00:00 2016 EEST isdst=1 gmtoff=10800 Turkey Tue Sep 6 20:59:59 2016 UTC = Tue Sep 6 23:59:59 2016 EEST isdst=1 gmtoff=10800 Turkey Tue Sep 6 21:00:00 2016 UTC = Wed Sep 7 00:00:00 2016 +03 isdst=0 gmtoff=10800

Paket güncel değilse son satır EET görünüyor.

Turkey Sun Oct 30 01:00:00 2016 UTC = Sun Oct 30 03:00:00 2016 EET isdst=0 gmtoff=7200


On Çrş, Eki 12, 2016 at 12:22 ÖS, Abdüsselam GÜNDOĞDU <asgundo...@gmail.com> wrote:
Merhaba Arkadaşlar;

Bu konuda çalışması olan var mı?
redhat sistemler için bir belge var mı elinizde?

Selamlar.

_______________________________________________
Linux-sunucu E-Posta Listesi
Linux-sunucu@liste.linux.org.tr

Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından 
okuyabilirsiniz;

Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen 
e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1 
dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu

Cevap