Merhabalar,

SuSE icin paket bulabilen paylasabilir mi?

Sunucularimizin online kayit imkani olmadigindan; cunku internete
cikarmamiz mumkun degil, rpm paketi ciktiysa bile kontrol edemiyoruz.

Tesekkurler.
Iyi Calismalar.
Yasin SULUHAN

Sent from mobile phone.

On Oct 12, 2016 12:32 PM, "Hasan Ates" <hbas...@gmail.com> wrote:

> http://mm.icann.org/pipermail/tz-announce/2016-September/000041.html
> http://rpmfind.net/linux/RPM/centos/updates/6.8/x86_64/
> Packages/tzdata-2016g-2.el6.noarch.html
>
> Update'den sonra kontrol etmek için:
>
> ➜  ~ zdump -v Turkey | grep 2016
> zdump: warning: zone "Turkey" abbreviation "+04" lacks alphabetic at start
> Turkey  Sun Mar 27 00:59:59 2016 UTC = Sun Mar 27 02:59:59 2016 EET
> isdst=0 gmtoff=7200
> Turkey  Sun Mar 27 01:00:00 2016 UTC = Sun Mar 27 04:00:00 2016 EEST
> isdst=1 gmtoff=10800
> Turkey  Tue Sep  6 20:59:59 2016 UTC = Tue Sep  6 23:59:59 2016 EEST
> isdst=1 gmtoff=10800
> Turkey  Tue Sep  6 21:00:00 2016 UTC = Wed Sep  7 00:00:00 2016 +03
> isdst=0 gmtoff=10800
>
> Paket güncel değilse son satır EET görünüyor.
>
> Turkey  Sun Oct 30 01:00:00 2016 UTC = Sun Oct 30 03:00:00 2016 EET
> isdst=0 gmtoff=7200
>
>
> On Çrş, Eki 12, 2016 at 12:22 ÖS, Abdüsselam GÜNDOĞDU <
> asgundo...@gmail.com> wrote:
>
> Merhaba Arkadaşlar;
>
> Bu konuda çalışması olan var mı?
> redhat sistemler için bir belge var mı elinizde?
>
> Selamlar.
>
>
> _______________________________________________
> Linux-sunucu E-Posta Listesi
> Linux-sunucu@liste.linux.org.tr
>
> Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından
> okuyabilirsiniz;
>
> Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen
> e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1
> dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
> https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu
>
>
_______________________________________________
Linux-sunucu E-Posta Listesi
Linux-sunucu@liste.linux.org.tr

Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından 
okuyabilirsiniz;

Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen 
e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1 
dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu

Cevap