Merhaba, Uygulama yazan arkadaşlar uygulama log dosyası oluşturmuşlar, ancak logrotate vs. düşünmedikleri için log dosyası 20 GB'a kadar büyümüş. Bu dosyanın içeriğini boşaltacağım ancak öncelikle içeriğini başka bir yere almak istiyorum.
cat log.txt > /back/log.tx şeklinde dosyayı başka bir dosyaya yönlendirdim ancak uygulamayı durdurmadan (yani dolayısıyla log dosyasına log'lar yazmaya devam edecek) log kaybı yaşamadan veya minimum kayıpla nasıl yaparım bilemiyorum?
_______________________________________________ Linux E-Posta Listesi [email protected] Liste kurallari: http://liste.linux.org.tr/kurallar.php Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1 dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux
