Hi all,

I've hopefully setup a test MGT/MGS on one of our test servers however when I try and start lustre with service lustre start it reports [OK] but the following errors are logged in /var/log/messages


Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol dsl_prop_register Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol dsl_prop_register (err -22) Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol zap_cursor_serialize Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol zap_cursor_serialize (err -22) Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol zap_remove
Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol zap_remove (err -22)
Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol dmu_tx_hold_write Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol dmu_tx_hold_write (err -22) Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol dsl_prop_unregister Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol dsl_prop_unregister (err -22) Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol sa_spill_rele
Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: Unknown symbol sa_spill_rele (err -22)
Sep 21 09:44:29 oric kernel: osd_zfs: disagrees about version of symbol zap_curs:

Running Centos 7.2, with lustre 2.8.

Any clues as to what the problem is, wrong version of lustre installed?

Cheers.

Phill.
_______________________________________________
lustre-discuss mailing list
lustre-discuss@lists.lustre.org
http://lists.lustre.org/listinfo.cgi/lustre-discuss-lustre.org

Reply via email to