SYS
sem.used:  6
sem.max:   11
sem.err:   0
mutex.used: 0
mutex.max:  0
mutex.err:  0
mbox.used:  6
mbox.max:   11
mbox.err:   1


what is mbox.err?

On Tue, Aug 8, 2017 at 2:14 PM, Mohsin Madki <m.mohsin...@gmail.com> wrote:

> here is the data got from lwip_stats when ethernet stopped working.
>
> LINK
> xmit: 0
> recv: 0
> fw: 0
> drop: 0
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 0
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 0
>
> ETHARP
> xmit: 10
> recv: 5291
> fw: 0
> drop: 5
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 5
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 5609
>
> IP
> xmit: 8322
> recv: 45383
> fw: 0
> drop: 0
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 0
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 0
>
> ICMP
> xmit: 1279
> recv: 1279
> fw: 0
> drop: 0
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 0
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 0
>
> UDP
> xmit: 0
> recv: 3797
> fw: 0
> drop: 0
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 0
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 0
>
> TCP
> xmit: 63169
> recv: 39686
> fw: 0
> drop: 1417
> chkerr: 0
> lenerr: 0
> memerr: 0
> rterr: 0
> proterr: 1417
> opterr: 0
> err: 0
> cachehit: 0
>
> MEM HEAP
> avail: 10240
> used: 0
> max: 2508
> err: 0
>
> MEM RAW_PCB
> avail: 4
> used: 0
> max: 0
> err: 0
>
> MEM UDP_PCB
> avail: 6
> used: 0
> max: 0
> err: 0
>
> MEM TCP_PCB
> avail: 10
> used: 0
> max: 10
> err: 0
>
> MEM TCP_PCB_LISTEN
> avail: 10
> used: 5
> max: 5
> err: 0
>
> MEM TCP_SEG
> avail: 20
> used: 0
> max: 18
> err: 0
>
> MEM NETBUF
> avail: 6
> used: 0
> max: 5
> err: 0
>
> MEM NETCONN
> avail: 10
> used: 5
> max: 10
> err: 0
>
> MEM TCPIP_MSG_API
> avail: 8
> used: 0
> max: 0
> err: 0
>
> MEM TCPIP_MSG_INPKT
> avail: 8
> used: 0
> max: 6
> err: 0
>
> MEM SYS_TIMEOUT
> avail: 10
> used: 4
> max: 5
> err: 0
>
> MEM PBUF_REF/ROM
> avail: 64
> used: 0
> max: 22
> err: 0
>
> MEM PBUF_POOL
> avail: 12
> used: 0
> max: 6
> err: 0
>
> SYS
> sem.used:  6
> sem.max:   11
> sem.err:   0
> mutex.used: 0
> mutex.max:  0
> mutex.err:  0
> mbox.used:  6
> mbox.max:   11
> mbox.err:   0
>
> On Tue, Aug 8, 2017 at 10:32 AM, Mohsin Madki <m.mohsin...@gmail.com>
> wrote:
>
>> Thanks Simon,
>> I mean rest of the processes are working but only ethernet related
>> functions stops working.
>> It's my first project with LwIP so dont know from where to start debug.
>> Now as you suggested I'll try to get data from lwip_stats first.
>>
>> Thanks again.
>>
>>
>> On Tue, Aug 8, 2017 at 10:02 AM, Simon Goldschmidt <goldsi...@gmx.de>
>> wrote:
>>
>>> Mohsin Madki wrote:
>>> > can anybody reply to this email.
>>>
>>> That's hard. First, I don't know what "stops working" means. Then: no
>>> way to tell from here. Get a debugger and start searching what's wrong.
>>> "lwip_stats" might help you.
>>>
>>>
>>> Simon
>>>
>>> _______________________________________________
>>> lwip-users mailing list
>>> lwip-users@nongnu.org
>>> https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-users
>>
>>
>>
>
_______________________________________________
lwip-users mailing list
lwip-users@nongnu.org
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-users

Reply via email to