Tests with unicodesymbols gave me many errors in iconv part. Debugging shows
correct values in calls to open_iconv(), still there are exception events.
My lyx was created using 3rdparty/libiconv, so I recompiled without the 
provided iconv.

This version works, here the results of 'ctest -j12 -R unicodesymbols'

99% tests passed, 4 tests failed out of 1034

Label Time Summary:
autotests:export                     = 1287.45 sec (767 tests)
autotests:export:inverted:lyxbugs    =  25.91 sec (11 tests)
autotests:export:inverted:todo       = 1028.31 sec (255 tests)
unreliable:wrong_output              =   2.39 sec (1 test)

Total Test time (real) = 226.56 sec

The following tests FAILED:
        379 - 
export/export/latex/unicodesymbols/005-7-ipa-modifiers-combining_cp437_pdf2 
(Failed)
        447 - 
export/export/latex/unicodesymbols/008-greek-and-coptic-with-textalpha_iso8859-6_pdf2
 (Failed)
        897 - export/export/latex/unicodesymbols/077-mathops_cp437de_pdf2 
(Failed)
        1274 - 
export/export/latex/unicodesymbols/125_152-modifiers-presentation_cp850_pdf2 
(Failed)
Errors while running CTest

Can someone on linux check if using 3rdparty/libiconv is a bad idea?

To reproduce:
        #lyx autotests/export/latex/unicodesymbols/001-4-latin.lyx
                Document->Settings...->Language->Coding->Other->CP 437
                Preview (errors with 3rdparty, OK with iconv from libc6)

        Kornel

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part.

Reply via email to